Hokland Eiendom AS er et eiendomsselskap eiet av Vigdis Hokland. 

Selskapet har bygd ut en marina på Hjellholmen som har kapasitet på 85 båtplasser. Marinaen ligger på styrbord side ved innløpet til Harstadbotn.

Marinaen består av betongbrygger med uteliggere som er produsert av Seaworks Slip. Det er montert strømsøyler med lys og egen måler til hvert uttak på alle bryggene.

Hjellholmen marina består også av tankanlegg med diesel og bensin, samt platt for opp/ut- setting av båter (opp til 10 tonn). Det er tilrettelagt for spyling med oppsamling av spylevann.

Området er kameraovervåket.

Skoleveien 12-14 har Seaworks sitt hovedkvarter. Her er selvekontorbygget, kaianlegg, slip, sveisehall, dreieverksted, flere garasjer, hybler, verksted mm. I tillegg leier vi ut kontorer og lager til flere forskjellige firmaer her i Harstad. 

I underetasjen i Seaworks bygget holder Hokland Marina til. Selskapet er spesialist på lystbåter, snøscootere og tilhengere. I butikken finner man utstyr og delelager på disse feltene mm. Det er også bygget eget verksted for vedlikehold på din båt og snøscooter med meget dyktige mekanikere. For mer info, se link til selskapet: 

www.hoklandmarina.no

På Bjarkøy har selskapet et tankanlegg hvor fritidsbåter kan fylle drivstoff. 

Selskapet eier også Merkurveien 39 hvor eiendomen er leid ut til Perpetum på langtidskontrakt.