Personvern

Personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Her vil du finne informasjon om opplysninger som samles inn på nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Informasjonskapsler

seaworks.no bruker informasjonskapsler for å gjøre nettsiden vår bedre. Her følger en liste over kapsler vi bruker og hva de brukes til:

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics for å registrere og studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Google kapsler er __utma, __utmt, __utmb, __utmc,__utmz og__utmv. Les mer om disse her. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Les mer on Googles retningslinjer på deres hjemmeside.

Facebook

Vi bruker Facebooks «Like Box»-plugin for å kunne markedsføre oss ved hjelp av Facebooks sosiale nettverk. Pluginen finner ut om du har «Likt» vår Facebook-side og bruker den informasjonen til å vise enten en «Lik»-knapp eller meldingen «Du liker dette» sammen med annen informasjon fra Facebook. Hvis du ikke er logget på Facebook, vil ingen informasjonskapsler lagres. Hvis du er logget på Facebook, vil pluginen opprette og/eller oppdatere en rekke tredjeparts informasjonskapsler. Pluginen brukes også JavaScript localStorage for å opprette nøkkelverdiparet «FB_templateDataResponse». Vi bruker pluginen for å gjøre opplevelsen bedre for våre kunder, og vi bruker den basert på at Facebook overholder sine retningslinjer for databruk, se http://www.facebook.com/about/privacy/ for mer informasjon.

Youtube

Vi kan bruke YouTube til å vise videoinnhold. Når du viser en side på vårt nettsted hvor det er en YouTube-film, oppretter YouTube minst tre informasjonskapsler: VISITOR_INFO1_LIVE, use_hitbox, og PREF. I enkelte tilfeller kan du også finne en ekstra GEO-informasjonskapsel. Vi bruker YouTube-tjenesten for å gjøre opplevelsen bedre for våre kunder, og vi bruker den basert på at Google overholder sine retningslinjer for personvern.